Beto Carrero Park – zabava bez kraja

Beto Carrero Park – Latinska Amerika. Na manje od sat vremena udaljenosti od plaža u Santa Katarini, nalazi se veličanstveni park za sve uzraste. Retko da je neko na našim prostorima čuo za ovu atrakciju. Mada, oni koji vole da oboilaze zemlje Latinske Amerike i te kako su upoznati sa ovim zabavnim parkom.

Park je osnovao u decembru 1991. godine od poznati komičar Beto Karero. Prostire se na preko 15 miliona kvadratnih metara.

https://www.instagram.com/p/CH1JnOmgEKd/?utm_source=ig_web_copy_link

Beto Carrero park – Tematske oblasti

Park pored raznoraznih ponuda za zabavu poput tobogana, vrteški , animiranih atrakcija i popularnih likova iz crtaća podeljen je još i na deset tematskih oblasti.

Ostrvo gusara: možete pooditi da se radi o gusarima reč o gusarima i da ima pirate za tematiku. Podrazumeva se da je tu Piratski brod, pećina, piratski bar kao i kuća ogledala

Triplikland: u ovom delu postoje razni sadržaji za decu kao što su vožnja u šarenolikm brodićima za decu, tobogani, vožnja u šoljicama za čaj, na konjićima

Germansko selo: mesto tematikom dizajnom podseća na evropsko, tačnije Nemačko. Ovde se možete slikati sa Šrekom i njegovim kompanjonima

Avenija nacija: u ovom delu postoje restorani brze hrane i bioskopi. Takođe se nalazi Venecijanski ringišpil i lavirint. Slikanje sa Kung Fu Pandom je ono što najmlađi ne propuštaju.

Divlji Zapad: na naj lepši mogući način opisana tema divljeg zapada za decu. Tu se nalazi odeljak za jahanje ponija i još neki konji. Autentično selo prikazano na dečiji način, konjica, kaubojski san.

Životinjski svet: sasvim je sigurno da ćete u moru različitih animiranih likova i životinja, naleteti i na one prave. Kao i bilo gde drugde, zoo vrt je vrlo posećen. Tako tu postoje kuća žirafa, bašta gde su mladunci raznih životinja, mali voz. I ono što je najzanimljivije, kako za mališane svih uzrasta tako i za one odrasle, ostrvo majmuna.

Ekstremna avantura: u ovom delu se nalaze ogromni tobogani i ringišpili.

https://www.instagram.com/p/CFE9uoTA1x1/?utm_source=ig_web_copy_link

Zemlja fantazije: vožnja vozićem kroz različite scene u parku. Od pećina pune dinosaurusa, pa zatim kroz arapsko selo, pa sve do nezabilaznih kauboja.

Madagaskar: pored gore pomenutih junaka iz crtaća, ovo putovanje ne bi moglo da prođe bez družine Madagaskar. Naravno, tematika seoceta je upravo ta, gde pored raznih avantura sa junacima, mališani mogu da se i slikaju sa njima.

Vreli točkovi: kao što može da se predpostavi ovaj deo je namenjen za različite vožnje kolima.

Crazy River

https://www.instagram.com/p/BX8qQ-xhdBG/?utm_source=ig_web_copy_link

U ovom atraktivnom parku postoje vidovi zabave za svačiji ukus i temperament. Nešto mirnija opcija posle urnebesne vožnje toboganima je možda Crazy River. Plovidba kroz ovu reku se odvija na specijano napravljenim plovilima koje liče na okrugle pedoline. Plovidbom kroz tokove ove nesvakidašnje reke možete da posmatrate okolinu iz jednog sasvim drugačijeg ugla.

Beto Carrero park – najveće atrakcije

Najviše pažnje privlače tobogani, ringišpili i rolerkosteri. Najpopularniji među njima su Tigor Mountain(Planina) zanimljiv rolerkoster sa akrobacijama kao i kod većine. Zvezdana planina je tobogan za one malo smelije jer nekoliko tokom svoje rute nekoliko puta se vozite naopako.

https://www.instagram.com/p/BWPuuH6B9Hl/?utm_source=ig_web_copy_link

Gusarski brod je ogromna ljuljaška u obliku džinovskog broda koja se klati napred nazad. Zabava kako za one najmađe, tako i za one malo starije. Atrakcija za celu porodicu. Idalno za one kojima je vožnja toboganima ekstremno iskustvo.

Hrana i piće

Posle celodnevnog aktivno provedenog vremena, možete se osvežiti u hali posebno namenjenoj za to. Na jednom mestu je okupljena gomila restorana kako brze hrane tako i one tradicionalne. U svakom slučaju za šta god da se odlučite, uživaćete svim čulima.

Beto Carrero smeštaj

Booking.com

Podeli:

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *